Leveringsvoorwaarden

Het geleverde product kan enigszins afwijken van de catalogus/internetsite. Indien het geleverde product totaal niet overeenkomt met de afbeelding op de internetpagina’s mag het artikel worden geretourneerd. U kunt u geld dan retour krijgen of een ander product kiezen, dat een zelfde waarde vertegenwoordigd. Alle rechten voorbehouden.Bestellen

Bestellen doe je door een E-mail te sturen aan:
info@kinkyschoenen.nl

met hierin vermeld het bestelnummer, de maat van de schoen of laars, het materiaal, de kleur, kortom jouw wensen. Uw telefoonnummer, zodat we kunnen navragen bij onduidelijkheden, n.a.v je bestelling.

En natuurlijk de adres gegevens waar de bestelling heen moet worden gestuurd.

Je bestelling wordt tussen de 4 en 8 weken door de PTT bij je thuis bezorgd. Je hoeft er niet voor thuis te blijven, want als je er niet bent dan kan het pakket op het dichtstbijzijnde postkantoor worden afgehaald. Zelfs als je bijvoorbeeld op vakantie bent gegaan is dat geen probleem, want het pakket blijft 3 weken op je wachten. Alle aankopen worden verstuurd in een neutrale verpakking. Er is natuurlijk altijd een klein kansje dat jouw keuze niet binnen de termijn geleverd kan worden, hiervan wordt je altijd even op de hoogte gebracht per e-mail. Meld dit wel in je mailtje wanneer je eventueel met vakantie gaat, want dan stuur ik ze niet eerder op dan dat je terug bent.
Bij het bestellen van schoenmaten van maat 45 (Amer. maat 13) en groter zal er een meerprijs gerekend worden van gemiddeld E 10.-

RuilenUit hygienisch oogpunt kunnen wij kleding en lingerie/bikini niet retour nemen en/of ruilen.


We werken met een niet goed- andere maat systeem, mits niet gedragen en in ongeschonden staat. Dus wanneer een bepaalt artikel niet goed past ( te groot/te klein), dan ruilen wij deze voor u.
De retour gestuurde schoen(en) moet binnen 7 werkdagen, na verzenden naar de klant, weer bij ons retour zijn, anders vervalt de retour opstuur garantie. De klant moet dit van te voren melden bij ons, zodat deze een retour code mee krijgt. Zonder deze code nemen wij het pakket niet in ontvangst. Dus elke retour zending moet gemeld worden via telefonisch contact met 1 van onze medewerkers. Alle artikelen worden voor verzending nagekeken op beschadigingen en oneffenheden, door ons zelf. Mocht een artikel bij normaal gebruik binnen een redelijke termijn defect raken, kunt u het artikel ter reparatie retourzenden. Indien uit controle blijkt dat het artikel defect is geraakt door fabricage fouten zullen de reparatiekosten voor rekening komen van Kinkyschoenen.nl. Indien dit niet het geval is ontvangt u hiervan bericht en kunt u zelf bepalen of u de reparatie laat uitvoeren. Het retourartikel moet u goed verpakt en voldoende gefrankeerd retourneren aan het adres zoals vermeld op het retourformulier, met duidelijke opgave van reden van retourzending. Maak voor het invullen van uw gegevens uitsluitend gebruik van het formulier dat u aanvraagt via de e-mail, en bewaar de door de PTT Post afgestempelde retour- en controlestrook zorgvuldig. Bij eventuele vermissing dient deze controlestrook als bewijsstuk. Bij omruiling worden geen verzendkosten in rekening gebracht. In alle andere gevallen is de normale bijdrage in de verzendkosten verschuldigd. Bij retour zenden nemen wij de kosten van verzenden niet op ons, maar is dit van de klant. Ook wanneer wij niet op de hoogte waren gebracht van de retour zending.

Betalen

Wij werken in principe maar met één betalingssysteem: Alle pakjes worden onder rembours verzonden. Je betaalt dus gewoon aan de postbode van de PTT. Dit is de veiligste en snelste methode, je hoeft niets vooruit te betalen en er kan niets misgaan. De kosten hiervan zijn 13,00 euro, in neutrale verpakking. Wanneer je meerdere aankopen tegelijk doet, betaal je maar 1x de verzendkosten! Soms (bij uitzondering) is het mogelijk dat de bestelling kan worden opgehaald bij ons postkantoor/postbus adres ( voor diegene die in de randstad wonen ) Maar dit alles gebeurt na telefonisch contact. Andere vormen van betaling zijn ook mogelijk, maar geef dit dan anders aan bij je bestelling. ( bedrag eerder storten, cash).


Koopovereenkomst

Nadat u een bestelling via de E-mail aan ons heeft doorgegeven, kunt u een telefoontje van ons verwachten. Wij bellen alle klanten zelf op om de bestelling te bevestigen. Na dit gesprek is uw bestelling vastgelegd en zullen wij de schoenen bestellen.
Is de bestelling bedoeld als verassing voor uw partner of iemand anders. Geef dit dan aan in uw e-mail, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Eventueel kunt u dan een ander e-mail adres doorgeven of een ander contact telefoonnummer. Op deze manier controleren wij samen met u de geplaatste bestelling. Wij behouden ons het recht voor, bestellingen zonder opgave van reden niet uit te voeren, dan wel voorwaarden daaraan te verbinden, zoals het vragen van een vooruitbetaling, dit zal uitsluitend in uitzondering gebeuren.


Persoonsgegevens

Ons bedrijf verstrekt geen gegevens aan derden. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt, zodat uw privacy gewaarborgd is.

Algemeen

Door uw bestelling geeft u te kennen, dat u met de leverings- en/of betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Wij behouden ons het recht voor om de leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de geldigheidsdatum te wijzigen.
 

Terug naar de schoenen pagina

Kinkyschoenen stelt zich niet aansprakelijk voor typefouten op deze site. Prijs wijzigingen voorbehouden.